Cautare

1634 de rezultate pentru "clasament divizia onoare ambovita" (3.58 secunde)
"Nu ne-am asteptat niciun moment ca Basescu sa aiba onoare. El minte de la un minut la altul", a mai declarat el.
Iliescu califica ideea aparitiei unui nou PSD ca fiind neserioasa Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a calificat joi aparitia unui nou PSD ca fiind neserioasa, dar asta nu inseamna, spune el, ca nu trebuie analizat ce trebuie sa faca partidul pentru a-si consolida pozitiile dupa alegerile din noiembrie 2014:
VIN LA CONGRES, acolo se va judeca daca Ponta va ramane la conducerea PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a lipsit in ultimele doua luni de la toate sedintele PSD, dupa ce la Comitetul Executiv de la finele lui 2014 i s-a imputat ca s-au pierdut alegerile prezidentiale din cauza trecutului sau comunist.
Blestemul Securitatii avea sa-l urmareasca insa pana in 2006, cand si-a dat demisia din functia de presedinte de onoare al PNL: ... De acum sunteti cu adevarat presedintele nostru de onoare?
Ioana Nedelcu) Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului este fara indoiala o greseala si ca este o situatie nefireasca in PSD, care trebuie rezolvata in cadrul Comitetului Executiv.
- Orasul Negresti-Oas i-a oferit titlul de cetatean de onoare - In 2001 obtine un titlu international. Dragnea este cetatean de onoare al orasului Leon Country din SUA - Orasul in care a fost prefect 4 ani i-a acordat lui Dragnea si un OSCAR.
jur credinta patriei mele Romania, jur sa apar Constitutia si legile tarii, sa apar drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a tarii, sa-mi indeplinesc cu onoare si constiinta mandatul incredintat de popor.
Mai mult decat atat, intr-un mod absolut surprinzator, radiografia economiei romanesti prezentata de presedintele de onoare al PSD este foarte obiectiva, iar sursa problemelor economice curente este identificata corect.
Potrivit presedintei CRP, "Consiliul de Onoare al Clubului va discuta despre consecintele aparitiei acestor stenograme si va decide asupra oportunitatii declararii ca obligatorie a Recomandarii privind autoreglementarea relatiilor profesionale dintre patronii din mass-media, editori si jurnalisti (adoptata in 2006 si modificata in 2007).
Mai mult, a scris Badea, daca Victor Ponta "va ramane la pachet in USL, atunci nici partenerii sai nu vor beneficia de votul meu", adica nici macar Conservatorii al caror presedinte de onoare este Dan Voiculescu, altfel intemeietorul Antenelor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, miercuri, ca autoritatile de la Bucuresti se grabesc sa semneze Tratatul european de guvernanta fiscala fara sa analizeze consecintele asupra Romaniei Iliescu a afirmat ca opozitia nu se opune aderarii Romaniei la Tratatul de guvernanta fiscala, dar doreste realizarea unor dezbateri care sa analizeze consecintele semnarii actului european.
Un adversar declarat al cotei unice este presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. ... Presedintele de onoare al PSD a precizat, pentru gandul, ca se poate aplica cota progresiva incepand de acum, dar asteapta sa vada ce decizie ia Victor Ponta.
ASA ESTE "MARIUS TUCA SIOU" - UN VECHIL, UN CIOCOI IMBOGATIT, FARA RUSINE SI ONOARE! ... Cine isi imagineaza ca astia fac ceva gratis si din onoare este un mare fraier!
Invitatii sai de onoare au participat mai intai la o operatiune simbolica de recoltare a lastarilor comestibili, insotita de degustare a cate unei cupe de sampanie, pentru a sublinia conditia rafinata a acestei legume de lux.
ROBERT DOISNEAU, cavaler al Legiunii de Onoare Robert Doisneau este renumit pentru fotografia din anul 1950, Le Baiser de l’Hotel de Ville, o fotografie a unui cuplu care se saruta pe strazile aglomerate ale Parisului.
Nu am aceasta onoare!" Dupa debutul in filmul "Razza Bastarda", unde romanca danseaza la bara pe ritm de manele, unii critici au apreciat ca ea ar fi tiganca. ... Nu am aceasta onoare!
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. ... In prezent, este presedinte de onoare al PSD.
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Benone Pusca, Presedintele acestei universitati, demnitatea de Membru de Onoare in Grad de Comandor, ca expresie a recunoasterii contributiei Domniei Sale la emanciparea Natiunii.
In 2001, din initiativa lui Dinu Sararu, a primit titlul de Societar de Onoare al Teatrului National. ... Este, de asemenea, Cetatean de Onoare al municipiului Braila si decorat cu 'Meritul Cultural' cu rangul de cavaler.
google-analytics.com